shopify site analytics
Hem Om oss Kontakta oss Miljö-och kvalitetspolicy Säkerhets- och Produktblad Offert
Sök

Nyheter/Information
Vindenergi- Växellådsoljor
Castrol har mer än 30 års erfarenhet av support till vindkraftsindustrin med smörjmedel och produktsupporttjänster i världsklass och levererar idag smörjmedel till tusentals vindkraftverk. BP är en av de största ägarna av vindkraftsparker i USA med en total bruttokapacitet på ca 2600 MW – tillräckligt för ge elektricitet till 775 000 genomsnittliga amerikanska hushåll. Från denna plattform kan effektiviteten hos Castrols produkter utvärderas för att säkerställa att de allra högsta kraven uppfylls.

Baserat på våra egna erfarenheter och vårt nära samarbete med drifts- och underhållschefer förstår vi vikten av att höja utrustningens effektivitet, maximera drifttiden och reducera stilleståndstiden. Mot bakgrund av de extrema utmaningar vindkraftverk står inför, kan rätt val av smörjmedel hjälpa till att förlänga driftstiderna och hålla utrustningen i effektivt driftsskick under hela dess livstid. 

OEM GODKÄNDA SMÖRJMEDEL
 

Genom Castrols arbete med OEM-tillverkare, ägare av vindkraftsanläggningar, turbinoperatörer och tjänsteleverantörer, har man mycket bra förståelse för kraven som ställs på produkter i fält, och inte bara i labbet. Castrols bredd av OEM-godkännanden innebär en säkerhet för ägare och operatörer av vindkraftsparker om att produkterna passar alla anläggningar.

Läs mera om Castrols Lågfriktionsoljor för växellådor: Broschyr- Lågfriktionsoljor för Växellådor

Ni finner mer information om Castrols produkter 
på vår hemsida, under kategorin Växellådsoljor .

För mer information kontakta Erik Fröman, Tel 070-371 11 23  alt. erik.froman@ilsnordic.se


ILS Nordic AB, Box 2088, 194 02 Upplands Väsby | Telefon: 08-391005 | FAX: 08-50311368