shopify site analytics
Hem Om oss Kontakta oss Miljö-och kvalitetspolicy Säkerhets- och Produktblad Offert
Sök

Om Castrol
Castrol Industri är en globalt verksamhet inom BP-koncernen med inriktning mot metallbearbetningsindustrin och tekniska serviceföretag världen över. Castrol Industri är verksamma i över 50 länder och arbetar med att effektivisera kundernas processer. Rätt val av produkter och service påverkar produktivitet, kvalitet och kostnader i era tillverkningsprocesser på ett positivt sätt.


Castrol Industri i Sverige är marknadsledande inom metallbearbetningsområdet och har en betydande roll i svensk industris metallbearbetningsprocesser. Castrols forsknings- och utvecklingsenheter ligger i frontlinjen när det gäller ny produktteknik och ett exempel på detta är den nya generationens skärvätskor som är fria från borsyra och biocider, utan att ge avkall på prestanda.


Castrol Industri samarbetar intimt med verktygstillverkare och andra tredjepartsorganisationer för att säkerställa produktkompatibiliteten. Castrols högpresterande skärvätskor i kombination med vår kompetens kan hjälpa er att uppnå ett bättre resultat i er verksamhet.


Castrol Industri arbetar i enlighet med följande standarder: ISO 9001, ISO 14001 OHSAS 18001.


För mer information besök www.castrolindustri.se
ILS Nordic AB, Box 2088, 194 02 Upplands Väsby | Telefon: 08-391005 | FAX: 08-50311368