shopify site analytics
Hem Om oss Kontakta oss Miljö-och kvalitetspolicy Säkerhets- och Produktblad Offert
Sök

Om oss
ILS Nordic är en samarbetspartner till svensk industri. Vi marknadsför och säljer industrismörjmedel, verkstadskemikalier och service. I programmet ingår metallbearbetningsvätskor, smörjmedel, tvättvätskor, rostskyddsmedel, tekniska utrustningar mm.
Service är även en viktig del i vår verksamhet och kan vara allt från enklare till mer avancerad service där vi har personal stationerad på plats hos kund, ILS On Site.

ILS Nordic är en strategisk samarbetspartner och den enda sk Ambassadören till Castrol på den svenska industrimarknaden. Det innebär att vi arbetar nära Castrol och att vi förutom våra egna resurser också har tillgång till Castrols stora resurser och information.

Vi har lång och gedigen erfarenhet från branschen och kan erbjuda ett starkt produktsortiment med service anpassad till er verksamhet.
Vi bygger vår verksamhet runt våra kärnvärden,Flexibilitet, Snabbhet, Kvalitet och Mervärden för våra kunder.

Miljöfrågorna är viktiga för oss på ILS Nordic. Vi har därför valt att arbeta med samarbetspartner som ligger långt fram och arbetar med den senaste produktteknologin.

ILS Nordic AB äger även dotterbolaget Autolubes Nordic AB som marknadsför och säljer smörjmedel till den svenska och norska fordonsmarknaden.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om ILS Nordic och vad vi kan erbjuda dig som kund.
ILS Nordic AB, Box 2088, 194 02 Upplands Väsby | Telefon: 08-391005 | FAX: 08-50311368